maandag 20 september 2021

Stampin' Up! Hand-Penned Memories & More

Afgelopen weekend heb ik heel veel kaarten gemaakt. Daarvoor gebruikte ik de Hand-Penned Memories & More kaarten en bijpassende basiskaarten met enveloppen.


De collectie Memories & More vind je op pagina 127 van de Stampin' Up! jaarcatalogus. Het kaartpakket bestaat uit 50 grote en kleine kaartjes met allerlei ontwerpen.

Het is een collecties om je dierbaarste, mooiste en leukste herinneringen (memories) vast te leggen en te verwerken in een mooi album. En (&) er is meer (more) mogelijk!

Met de bijpassende basiskaarten en enveloppen kun je de kaartjes eenvoudig en makkelijk verwerken tot een kaart of ander leuk project.




Op 2 oktober a.s. is Wereldkaartenmaakdag. En op deze dag organiseer ik een workshop, waarin we aan de slag gaan met de materialen uit de Hand-Penned Memories & More collectie. De workshop is inmiddels volgeboekt. Niet getreurd! Je kunt het pakket ook bestellen om thuis mee aan de slag te gaan.


WORKSHOP IN JE BRIEVENBUS

Met het goed gevulde materiaalpakket t.w.v. ruim € 35 kun je minstens 15 kaarten maken, een aantal leuke boekjes en een cadeau-envelop als bonusproject.

Ik heb een aantal leuke tips & trucs, die je met de standaard basiskaart kunt doen, zodat je er net weer even iets anders van kunt maken.

Het pakket bevat alle materialen voor het maken van de kaarten en een stap-voor-stap beschrijving. Je vindt <HIER> alle informatie over de inhoud. 

De prijs van het pakket is € 39,95 inclusief verzendkosten.

Stuur een mail om jouw pakket te bestellen: mail@stampinclubnederland.nl

Je kunt dit pakket bestellen t/m 27 september bestellen om er op 2 oktober mee aan de slag te kunnen.

Tot stempels!

Yvonne

X


   

Geen opmerkingen: