woensdag 24 november 2021

Stampin' Up! Bloghop Stempel schatten - Cadeautjes & traktaties


 

Hallo en welkom bij een nieuwe bloghop Stempel Schatten. Elke 3e woensdag van de maand kun je inspirerende projecten bekijken, die door het team gemaakt zijn.

Voor deze projecten maken we gebruik van huidige Stampin’ Up! producten, die je niet zoveel voorbij ziet komen. Ze staan verdekt opgesteld in de catalogus of zijn naar de achtergrond geraakt door de vele mooi, nieuwe producten. Echte stempels schatten dus!

THEMA

Elke maand werken we met een thema, kleurencombinatie of sketch.

Deze maand is het thema:

Cadeautjes & traktaties

Dit is mijn bijdrage:


Ik maakte deze leuke cadeauzakjes voor de deelnemers aan mijn jaarlijkse In Colorclub. Deze cadeautjes ontvingen ze bij hun laatste pakket.


Ik gebruikte hiervoor de Ombre Gift Bags / Cadeauzakjes met kleurverloop uit de In Color 2021-2023 productlijn. Deze superleuke kant-en-klare zakjes zijn er in 5 kleuren (Polished Pink, Evening Evergreen, Pale Papaya, Fresh Freesia en Soft Succulent). En van elke kleur zitten er 4 zakjes in de verpakking. Totaal dus 20 zakjes.


Ze zijn geschikt voor het verpakken van allerlei leuke en lekkere dingen. Wat je maar wilt. Van koekjes en chocolade tot een leuke kaart.


Ik maakte er echter een dubbel zakje van. En stopte in het voorste zakje een leuk kaartje en in het achterste zakje een cadeautje (een pakje plakparels en een cadeaubon).


Stap-voor-stap werkwijze
  • Neem een zakje en leg de opening boven. Maak een rillijn op 5 cm vanaf de onderzijde.
  • Vouw het zakje op deze rillijn naar voren en plak de zijkanten vast. Zo ontstaat een zakje.
  • Plak een stuk designerpapier van 4,5 x 11,5 cm op de voorkant van het zakje.
  • Strik er eventueel een bijpassend stukje lint omheen.
  • Snij een basiskaartje van bijpassend kaartkarton op maat 10 x 20 cm en vouw deze dubbel.
  • Plak hierop een basis wit kaartkarton van 9,5 x 9,5 cm. 
  • Bestempel dit stuk naar wens met stempels en teksten en schuif het kaartje in het eerste vakje.
  • In het achterste vakje kun je een cadeaubon of ander cadeautje schuiven.

Aan het einde van dit bericht vind je een overzicht van de gebruikte materialen.


Ik heb de stempelset Vrolijke Viooltjes gebruikt voor de kaartjes. Ik stempelde de tekst uit deze set op het kaartje. En daarna ben ik met de Blending Brush en een beetje inkt over de tekst gegaan.


Uit het bijpassende en vrolijke designerpapier Pansy Petals knipte ik een aantal blaadjes en viooltjes. Ik plakte ze voor op het zakje en een kleiner bloemetje op het kaartje.

 Deze leuke bloemetjes kun je natuurlijk ook perfect stempelen met de stempelset. En dan kun je elke kleur die wilt gebruiken.

Tijd om verder te hoppen om te zien wat de anderen hebben gemaakt. Klik op de naam onder die van mij (Yvonne Neefjes) om verder te gaan.

.
Tot stempels!

Yvonne
X


1 opmerking:

Annette Elias-de Kijkkast zei

Oh ik houd van dit soort verpakkinkjes! Heel erg leuk!