woensdag 22 december 2021

Bloghop Stempel Schatten - Borreltijd

 


Hallo en welkom bij een nieuwe bloghop Stempel Schatten.  Elke 3e woensdag van de maand kun je inspirerende projecten bekijken, die door het team gemaakt zijn.

Voor deze projecten maken we gebruik van huidige Stampin’ Up! producten, die je niet zoveel voorbij ziet komen. Ze staan verdekt opgesteld in de catalogus of zijn naar de achtergrond geraakt door de vele mooi, nieuwe producten. Echte stempels schatten dus!

Elke maand werken we met een thema, kleurencombinatie of sketch.


THEMA
Het thema van deze maand is:

Borreltijd


Bij 'borreltijd' denk ik in eerste instantie aan een alcoholisch drankje ;-). Ben ik de enige?

In deze gezellige dagen voor kerst en als het buiten wat kouder wordt, vinden we het bij ons thuis ook heerlijk om warme chocolademelk (met slagroom uiteraard) te maken en dat aan het einde van een weekend dag gezellig met elkaar te drinken.  



En daar hoort dan natuurlijk iets lekkers bij. Zoals dit heerlijke kerst-taartje, een stukje tulband, een chocolaatje of een stukje amandelkrans...
Kortom, iets zoets.

En dat inspireerde mij tot het maken van deze kaart. De stempelset Sweets & Treats past hier perfect bij. De naam zegt het al en als je de stempelafbeeldingen bekijkt, dan loopt het water je al in de mond.


Hoewel het een set is uit de Stampin' Up! kerstcollectie, kun je deze stempels prima het hele jaar door gebruiken. Er zitten naast leuke afbeeldingen ook veel verschillende teksten in, die buiten de kerst heel goed bruikbaar zijn. 

De set gaat de collectie verlaten en is nog verkrijgbaar tot en met 3 januari. Of zolang de voorraad strekt.


Door de basiskaart net even anders te vouwen, wordt de -op het oog- eenvoudige kaart toch heel speciaal!  En de combinatie met het leuke Gingerbread & Peppermint papier maakt het helemaal af. 

Je vindt een overzicht van de gebruikte materialen onderaan dit bericht.


Tijd om verder te 'hoppen' en de andere creaties van het Stempel Schatten team te bekijken. Klik op de naam onder die van mij (Yvonne Neefjes) om verder te gaan.

.






Veel plezier en tot stempels!

Yvonne
X




Geen opmerkingen: