woensdag 26 oktober 2022

Stampin' Up! Bloghop Stempel Schatten - Leuk verpakt met Abigail Rose

 

Hallo en welkom bij een nieuwe bloghop Stempel Schatten.  Elke 3e woensdag van de maand kun je inspirerende projecten bekijken, die door het team gemaakt zijn.

Voor deze projecten maken we gebruik van huidige Stampin’ Up! producten, die je niet zoveel voorbij ziet komen. Ze staan verdekt opgesteld in de catalogus of zijn naar de achtergrond geraakt door de vele mooi, nieuwe producten. Echte stempels schatten dus!

THEMA
Elke maand werken we met een thema, kleurencombinatie of sketch.

Deze maand is het thema:
Leuk verpakt


Ik maakte deze chique verpakking en gebruikte hiervoor de Abigail Rose productcollectie. Je vindt deze collectie in de jaarcatalogus op pagina 56/57.

De bodem van de verpakking is gemaakt met het Abigail Rose designerpapier. Voor de deksel gebruikte ik Very Vanilla kaartkarton.



Voordat ik de deksel in elkaar plakte stempelde ik de roos erop in Softe Suede. En een tweede roos op een rest stukje. Deze kleurde ik met de Stampin' Blends (alcohol markers) in de kleur Petal Pink. En daarna stanste ik deze uit. Samen met 2 takjes.

De tekst stempelde ik eerst op een stukje Very Vanilla kaartkarton en met de elegant etiketpons (nog zo'n stempelschat!) maakte ik er een label van, die ik aan het satijnlint bevestigde. 


 De hele collectie samen met het lint is een perfecte combinatie voor deze elegante cadeauverpakking.
Onderaan dit bericht kun je een overzicht van de gebruikte materialen vinden.

Voor meer inspirerende cadeauverpakkingen kun je verder 'hoppen' door op de naam onder die van mij te klikken (Yvonne Neefjes):





Tot stempels!
Yvonne



3 opmerkingen:

Annette Elias-de Kijkkast zei

Prachtig Yvonne!

Anoniem zei

Leuk model doosje!!!!

Yolanda Pasterkamp zei

Wat een mooi model doosje is dit. En Abigail Rose is ook een mooie keuze hierbij. Mooi gedaan!