donderdag 1 december 2022

Stampin' Up! Gastvrouwcode december en Laatste kans producten

 Hieronder vind je de allerlaatste gastvrouw code van dit jaar. Voor de maand december kun je bij een minimale bestelling van € 75,00 in mijn webwinkel onderstaande code gebruiken. 

Je ontvangt aan het einde van de maand van mij dan GRATIS een pakje maskeerpapier samen met een leuk creatief pakketje opgestuurd.
 
Klik op de afbeelding om direct naar de webwinkel te gaan. 


Je creatieve vaardigheden en kleurtechnieken naar een hoger niveau tillen? Dat kan met dit unieke papier. Je kunt sjablonen creëren voor gelaagde effecten. Stempel elk motief rond het maskeerpapier, zonder je zorgen te maken dat de motieven elkaar overlappen. Of voeg kleur toe rond gestempelde motieven, zonder dat de motieven zelf gekleurd worden.


UITLOPENDE PRODUCTEN
Deze hele maand december kun je ook nog profiteren van kortingen tot wel 60% op heel veel producten uit de juli-december 2022 mini-catalogus.

Bekijk de video hieronder of klik <HIER> om te zien welke producten de collectie verlaten en welke korting er geldt.



Alle uitlopende producten zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Mocht je willen shoppen voor de kerst, dan kan dat tot uiterlijk 16 december. Dan ben je er zeker van dat je bestelling voor de kerstdagen in huis is.

Voor vragen, advies en bestellingen kun je ook altijd mailen: mail@stampinclubnederland.nl
Ik help je met plezier!

Creatieve groet,

Yvonne
X


Geen opmerkingen: