dinsdag 11 juli 2023

Nieuwe kerst producten Stampin' Up! - Online Only

 

Deze zomer presenteert Stampin' Up! een prachtige collectie Online Only producten -onder meer voor de kerst. Ontdek deze nieuwe producten nu in de webwinkel




3x per jaar verschijnt er een reeks van deze nieuwe producten online; in maart, juli en in november. Deze exclusieve producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en online only. Je vindt ze dus niet in de catalogus. 

De collectie stempels en accessoires zijn telkens gevarieerd, zodat er voor elk wat wils is. En deze maand bevat de collectie ook een aantal hele leuke stempel bundels voor de kerst.


Zoals de bundel Trucking Along. Die overigens niet alleen bruikbaar is voor de kerst. En het hele jaar door geschikt is voor allerlei gelegenheden.


Als je op zoek bent naar een mooie set voor het maken van je kerstkaarten en -projecten, dan kun je kiezen voor de One Horse Open Sleigh collectie.


Met een serie prachtige designpapier, gecombineerd met de stempels en bijpassende stansen, kun je de mooiste en meest originele kerstkaarten maken.






En het beste van alles is dat je deze online only producten direct kunt bestellen vanuit het comfort van je eigen huis. Met slechts een paar klikken heb je toegang tot alle producten en inspirerende voorbeelden. Bekijk alle producten van dichtbij in de webwinkel.


Wellicht kun je dan ook nog profiteren van de Bonusdagen, die deze hele maand duren. Lees hierboven hoe je ook kunt sparen voor kortingsvouchers.

Eventueel is het ook mogelijk om de producten per e-mail te bestellen. Stuur je bestelling dan naar: mail@stampinclubnederland.nl

Ik verzorg je bestelling met plezier!


Tot stempels!

Creatieve groet,
Yvonne
XX

Geen opmerkingen: