donderdag 10 augustus 2023

Tot 30% korting op Stampin' Up! Creatieve sets - Alleen in augustus

 

Deze maand is er een hele leuke actie voor de Creatieve sets. Een super aantrekkelijke korting tot 30%, die alleen in de maand augustus geldt.


De eenvoudige, complete en betaalbare creatieve sets komen in een handige bewaarbox met daarin alle materialen die je nodig hebt voor het maken van kaarten, cadeauverpakkingen of 3D-projecten.


Tijdens mijn vakantie in Frankrijk eind juli, nam ik zo'n creatieve set bijvoorbeeld mee. Op een regenachtige dag ging ik ermee aan de slag. Dit is de nieuwste creatieve kit: Fris en Fruitig.


En je kunt je er op een zonnige dag voor je tent, caravan, huisje of in je achtertuin natuurlijk ook heerlijk mee vermaken!


De creatieve kits zijn dus niet alleen perfect voor beginners. Ook als ervaren creatieveling is het leuk om met een van de creatieve kits aan de slag te gaan.

 Als je onderweg bent en niet alles mee kunt nemen. Of wanneer je niet veel tijd of eens geen inspiratie hebt om aan de slag te gaan. Alles is al voor je uitgedacht. En alle benodigdheden heb je bij de hand; je hoeft niets extra's te kopen. 

En is je inspiratie en zin weer terug? Dan kun je daarna eventueel ook nog je eigen draai geven aan de projecten uit de set. Door je eigen stempels en materialen eraan toe te voegen. Of gebruik eens een andere kleur uit je eigen voorraad.

Of je kunt de kaarten uit de set gebruiken als inspiratie voor het maken van nieuwe projecten met andere stempels en materialen uit je eigen collectie.

De creatieve kits zijn ook leuk om cadeau te doen aan een vriend, vriendin, buurvrouw of creatief familielid. Plan een date en ga er gezellig samen mee aan de slag!
 
De in elkaar gezette projecten zijn ook geweldig om cadeau te doen.

Kortom, de creatieve sets van Stampin' Up! zijn heel erg leuk, handig en praktisch. Er is keuze uit veel verschillende sets met diverse projecten en stijlen. 

Er is dus voor iedere wat wils. 

Ik help je graag met je bestelling van een of meer creatieve sets. Neem gerust contact met mij op voor informatie of vragen. Dat kan per e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Tot stempels!

Creatieve groet

Yvonne
X

Geen opmerkingen: