donderdag 4 januari 2024

Nu live! - Stampin' Up! januari-april 2024 mini-catalogus en Sale-a-Bration

Het eerste bericht in het nieuwe jaar 2024. En dus allereerst een heel sprankelend, bruisend, stralend, creatief, gezond, gelukkig en voorspoedig jaar gewenst! Dat al je wensen en dromen mogen uitkomen. 


Vandaag is een superleuke dag, want de nieuwe januari-april 2024 mini catalogus is live, whoohoo!
Dat betekent weer een mooi en nieuwe gids vol met prachtige stempels, papier, stansen en meer.Hieronder vind je de link naar de digitale versie van de catalogus. Wil je liever een papieren catalogus in je brievenbus ontvangen? Stuur me dan een e-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Tegen een kleine vergoeden van € 3,50 stuur ik je mini-catalogus met sale-a-Brationfolder toe.

Of plaats een bestelling, dan ontvang je de catalogus en folder tegelijk met je bestelling.Behalve de mini-catalogus is ook de Sale-a-Bration van start gegaan. Dit is de grootste promotie-actie bij Stampin' Up!

Tijdens de Sale-a-Bration -van 4 januari t/m 29 februari- mag je bij besteding van elke € 60 een GRATIS product kiezen uit de speciale folder. Deze folder kun je bekijken door op de afbeelding hieronder te klikken.


Daarnaast kun je ook EXTRA producten verdienen door een verzamelbestelling met vriendinnen te plaatsen. Of een afspraak met mij te maken voor een stempelfeestje bij jou thuis. 

Stuur me een bericht via de e-mail en ik vertel je er graag alles over: mail@stampinclubnederland.nl


En mocht je bestellijstje ietwat langer zijn, dat wil zeggen € 129 of meer, overweeg dan om het startpakket aan te schaffen.

Als je hiervoor gaat, dan mag je voor € 129 een pakket producten naar keuze samenstellen t.w.v. € 175. Daarnaast kun je kiezen uit de volgende 2 opties:

Een GRATIS Stampin' Glass Studio t.w.v. € 74. Deze glazen plaat is een geweldige aanvulling op je werkblad. Het bestaat uit een solide plaat van veiligheidsglas met anti-slip ondergrond. De plaat heeft gedrukt grid met maatvoering in centimeters of inches. En de ondergrond is hittebestendig en krasvast. Het is ideaal voor alle creatieve projecten.

Daarnaast ontvang je een siliconen mat met 4 vakjes voor het mengen van bijvoorbeeld inkt. En je kunt er ook je inktpad op kwijt of andere producten die je in de buurt wilt hebben.

En je krijgt er een herbruikbare schoonmaakdoek bij. Hiermee kun je de glasplaat snel en makkelijk met water schoonmaken. 

De andere EXTRA en GRATIS optie bij je startpakket is: Extra producten kiezen t.w.v. € 39,00.


Ik wens je veel kijkplezier met de nieuwe catalogus. En mocht ik je kunnen helpen met vragen of meer informatie. Laat het me dan weten.

Tot stempels!

Creatieve groet
Yvonne 
X

Geen opmerkingen: