maandag 15 januari 2024

Winterse Slimline kaarten | Stampin' Up! Winter Meadow Designerpapier

 Momenteel ben ik volop bezig met de producten voor het voorjaar, terwijl het buiten nog echt winterweer is. Daarom kan ik deze mooie, winterse slimline kaarten nog wel laten zien.


Ik maakte de kaarten voor de laatste workshop van 2023. Voor de kaarten is het prachtige winterse papier Winter Meadow gebruikt, gecombineerd met de stempelset Nature's Prints en bijpassende Natural Prints stansen. Onderaan dit bericht vind je een overzicht van de gebruikte materialen.Het designerpapier is handgeschilderd en zo ontzettend mooi, dat het weinig nodig heeft. Het papier doet zijn werk.De kaarten zijn allemaal slimline kaarten. Dat zijn langwerpige kaarten met een basisformaat van 10,5 x 21 cm. En de kaarten hebben allemaal een leuke vouw (funfold) of detail.


Van alle kaarten is een stap-voor-stapbeschrijving. Je kunt het papier en de stempels vervangen door andere papier en zo kun je de kaarten steeds opnieuw maken. 

De beschrijving van de 3 kaarten kun je aanschaffen voor € 10,00. Je ontvangt dan een PDF met uitgebreide stappen en foto's om de kaarten zelf te maken.

Wanneer je een bestelling plaatst van minimaal € 60,00 dan ontvang je de stap-voor-stap beschrijving GRATIS bij je bestellingBovendien mag je dan in januari en februari ook nog een GRATIS product* kiezen uit de Sale-a-Brationfolder.
*Bij bestellingen vanaf € 60


Dit is nog de slimline interlocking gatefold kaart.Hieronder vind je de gebruikte materialen voor de kaarten:


Bestellingen kun je rechtstreeks in de webwinkel plaatsen via bovenstaande link. Of je kunt mij een e-mail sturen met je bestelling. 

Ik verzorg je bestelling met plezier.Tot stempels!

Creatieve groet,

Yvonne
X

Geen opmerkingen: