dinsdag 18 juni 2024

Stampin' Up! Inspiratie met Painted Lavender - eenvoudige stempelkaarten

 Alweer enige tijd geleden heb ik een serie kaarten gemaakt met de Painted Lavender productcollectie en het bijpassende designpapier. Dit was voor de maandelijkse workshop.


Hoewel de set afgelopen voorjaar in de mini-catalogus stond, heb ik er (te) weinig mee gewerkt. En dat terwijl je er zulke leuke dingen mee kunt doen. Bijvoorbeeld leuke techniekjes, zoals faux-watercoloring.

Dat is een techniek, waarbij je de stempel beinkt en voordat je deze afdrukt licht besproeit met water. En vervolgens afdrukt op papier. Het beste werkt dit met aquarel-papier.


Zoals altijd in mijn workshop hebben we 3 kaarten gemaakt, waaronder deze 2 kaarten. Voor de eerste kaart hebben we alleen de stempels gebruikt. En de tweede kaart is een funfold (leuke vouw-) kaart, waarbij we het stempelen gecombineerd hebben met het leuke designpapier.


Er zijn zoveel leuke mogelijkheden met deze stempelset en de bijpassende stansen. Dat verraste me echt!
Je kunt alle producten en bijpassende materialen HIER bekijken in de webwinkel. 


Lijkt het je leuk om ook een keer een workshop te komen doen? En zo kennis te maken met de Stampin' Up! materialen. Je bent van harte welkom! Bekijk de geplande data op de workshop- & stempelparty-pagina.

Tot stempels!

Creatieve groet,
Yvonne
X

Geen opmerkingen: