woensdag 31 juli 2019

Stampin' Up! Magnolia Lane Memories & More #7In het kader van de vakantieperiode, heb ik met de Magnolia Memories & More Cardpack een aantal heel leuke en snelle kaarten gemaakt.

Tijdens de zomerperiode heb ik namelijk niet altijd evenveel zin om creatief bezig te zijn of alles uit de kast te halen. En zeker als je op vakantie gaat is het nog niet zo makkelijk om te kiezen wat je mee wilt nemen.

De Memories & More kaartpakketten bieden dan uitkomst! 
Je kunt namelijk heel veel kaarten maken, met slechts een paar materialen.
Bovendien neemt het heel weinig plaats in je tas of koffer in en zo kun je toch even lekker creatief bezig zijn op je vakantie. Hoe leuk is dat!?

In dit filmpje kun je zien wat het pakketje met kaarten inhoud:
Als je het fimpje niet kunt afspelen, klik dan <HIER>Afgelopen week heb ik de verschillende kaarten laten zien, die ik ermee maakte.
Vandaag het laatste deel.

Heb je deel 1 gemist? Dat bericht kun je <HIER> terugvinden.
Deel 2 kun je <HIER> nog bekijken.
Deel 3 vind je <HIER> en deel 4 kun je <HIER> nalezen.
<HIER> vind je deel 5. En <HIER> kun deel 6 bekijken.


Dit laatste kaartje in de serie is niet helemaal geschikt om te maken op je vakantie adres, tenzij je thuis al wat voorwerk doet. Ik heb namelijk de Big Shot gebruikt voor deze kaart.

Uit een groot formaat kaart stanste ik een rechthoek met de Rectangle Stitched Framelits Dies. En ik stanste ook nog een rechthoek uit een stuk Whisper White cardstock.

Het kaartje met de Magnolia's plakte ik op een witte kant-en-klare basiskaart.
Daarna plakte ik op het gestanste rechthoek wat Stampin' Dimensionals en plaatste deze weer terug in het frame.


Vervolgens plakte ik de witte rechthoek erop. Die heb ik eerst bestempeld met een tekst. Daarna nog een stickerrandje.

En tenslotte knipte ik uit het Magnolia Lane Designer Series Paper een bloem, die ik in de linker onderhoek op de kaart plakte.


Wist je dat er naast de prachtige Good Morning Magnolia -stempelset (pagina 38 van de jaarcatalogus) ook nog een andere stempelset verkrijgbaar is in de Magnolia-serie? Het is de Magnolia Blooms stempelset

Je vindt deze en nog een aantal andere betaalbare sets in de beginnersbrochure <HIER> (of klik op de afbeelding hieronder).


Deze set is heel betaalbaar en supergoed te combineren met alle andere producten uit de Magnolia lane productlijn, zoals de Memories & More Cardpack 

Zo, dit was dan het 7e en laatste deel uit de serie Magnolia Lane Memories & More.

Nieuwsgierig naar de materialen die ik gebruikte en wil je er meer over weten of bestellen? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag! 
E-mail: mail@stampinclubnederland.nl

Hieronder vind je het overzicht van de gebruikte materialen. 

Een fijne dag en tot stempels!

Yvonne
X

Geen opmerkingen: